top of page

VAKTMESTER

Hos Kantarellen Borettslag setter vi vår ære i å levere førsteklasses tjenester for å sikre trivsel og komfort for våre beboere. Vår dedikerte vaktmester spiller en avgjørende rolle i å opprettholde rensligheten, sikkerheten og den generelle appellen til samfunnet vårt. Her er en oversikt over de viktige tjenestene de leverer:

Vedlikehold og reparasjoner
Rettidig reparasjon: Vår vaktmester er ansvarlig for å løse mindre vedlikeholdsproblemer umiddelbart. Enten det er en lekk kran eller en ødelagt lysarmatur, er de her for å fikse det effektivt.
Eiendomsinspeksjoner: Regelmessige inspeksjoner hjelper til med å identifisere potensielle problemer tidlig, og sikrer at samfunnet vårt forblir i utmerket stand.

Felles areal vedlikehold

Rene fellesarealer: Vår vaktmester sørger for at alle fellesarealer, inkludert ganger, lobbyer og fellesfasiliteter, er rene og godt vedlikeholdt.
Sesongmessig vedlikehold: De håndterer sesongmessige oppgaver som snørydding, løvopprydding og hagearbeid for å holde uteområdene våre vakre året rundt.

Sikkerhet og sikkerhet

Sikkerhetskontroller: Regelmessige sikkerhetskontroller utføres for å sikre at brannsikkerhetsutstyr, nødutganger og belysning er i optimal stand.
Sikkerhet: Vaktmesteren holder et våkent øye med eiendommen, og bidrar til å avskrekke uønskede aktiviteter og sikre et trygt bomiljø.

Vaktmesteren vår fører tilsyn med avfallshåndtering og innsamling og hjelper til med å opprettholde et søppelfritt miljø ved å løse eventuelle søppelproblemer umiddelbart.

Beboere kan kontakte vaktmesteren for å få hjelp med mindre hjemmerelaterte problemer eller rapportere vedlikeholdsproblemer. Vaktmester engasjerer seg aktivt med beboere, fremmer en følelse av fellesskap og bistår med ulike samfunnsarrangementer og initiativer.

Nødberedskap: Vaktmesteren er På-Vakt for nødsituasjoner, og gir rask respons og støtte i kritiske situasjoner. I tilfelle et større problem, koordinerer han med relevante myndigheter og tjenester for å sikre beboernes sikkerhet.

Vår vaktmester ved Kantarellen Borettslag er en dedikert fagperson som er opptatt av å gjøre samfunnet vårt til et bedre sted å bo. Tjenestene hans bidrar betydelig til beboernes komfort og sikkerhet, og sikrer at du kan nyte tryggheten som følger med å leve i et godt ivaretatt miljø.

KONTAKT

Hvis du har noen spesifikke forespørsler eller trenger hjelp, ikke nøl med å kontakte vår vaktmester eller styret. Din komfort og tilfredshet er våre toppprioriteter. Du kan kontakte vaktmester via telefon/SMS : 92 98 49 11, fra 09:00 til 12:00, eller epost: vaktmester@kantarellen.no

 Opplev bekvemmeligheten og omsorgen til Kantarellen Borettslag i dag! 

bottom of page