top of page

BESTILLING OG BRUK AV G3

I Kantarellen Borettslag har vi gleden av å tilby våre beboere bekvemmeligheten av en romslig og velutstyrt arrangementshall/-lokale (G3) for en rekke sammenkomster og anledninger. Enten du planlegger en bursdagsfeiring, et fellesskapsmøte eller en spesiell begivenhet, er arrangementshallen vår det perfekte stedet å arrangere det. Her er en trinn-for-steg-guide for hvordan du bestiller og bruker arrangementshallen vår:

1. Sjekk tilgjengelighet

Før du foretar en reservasjon, sjekk tilgjengeligheten til arrangementshallen på vår nettsides kalender (lenke her!). Dette vil hjelpe deg med å finne ut om ønsket dato og klokkeslett er åpne for bestilling.

2. Gjennomgå retningslinjer for bruk

Gjør deg kjent med vår arrangementshalls retningslinjer og retningslinjer for bruk, som også finnes på vår nettside (lenke her!). Disse retningslinjene inkluderer regler om renslighet, støy, dekorasjoner og krav til sikkerhetsdepositum.

3. Ta kontakt med styret

For å starte bestillingsprosessen, ta kontakt med styret gjennom skjemaet (lenke her!). Dette kan du også gjøre ved å sende en epost til styret@kantarellen.no. Styret vil hjelpe deg med å bekrefte tilgjengelighet, diskutere arrangementskravene dine og gi deg en leieavtale.

4. Fullfør leieavtalen, betal leieavgifter og depositum

Når du har bekreftet dato og klokkeslett, må du fullføre en leieavtale som beskriver vilkårene og betingelsene for bruk av G3. Send inn betaling for leieavgifter og depositum via VIPPS som spesifisert i leieavtalen (lenke her!).

Før arrangementet ditt, koordiner med styret for å arrangere tilgang til G3 for oppsett og dekorasjon. På arrangementsdagen vil arrangementshallen være klar til bruk. Nyt sammenkomsten, møtet eller feiringen med gjestene.

5. Opprydding og inspeksjon

Etter arrangementet ditt er det viktig å rydde opp i lokalet i henhold til retningslinjene som er skissert i leieavtalen din. Styret vil foreta en befaring for å sikre at arrangementshallen leveres tilbake i samme stand som den ble levert.

6. Returner sikkerhetsdepositum

Hvis det ikke er skader eller brudd på leieavtalen, vil sikkerhetsdepositumet ditt bli returnert til deg i tide.

Å bestille vår arrangementssal på Kantarellen Borettslag er en enkel prosess designet for å gjøre arrangementsplanleggingen din så praktisk som mulig. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape minneverdige øyeblikk i vårt fantastiske fellesskap.

bottom of page